Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pozdravy od obdivovatelů Davida Ratha

Pozornost mi v poslední době věnuje nejen hejtman, poslanec a zdravotnický privatizátor David Rath, ale i řada jeho skalních příznivců. Vysloužil jsem si ji svými texty, v nichž kritizuji jejich politickou ikonu – Davida Ratha. Pouze v jednom se s nimi shodnu – nepovoluji pod svými blogy diskusi. Je tomu tak kvůli mému silnému podezření, že ČSSD platí své „brigádníky“, kteří již měsíce znehodnocují komentáře pod články na celém českém internetu, blogy idnes.cz nevyjímaje.

Možná jsem paranoidní, ale toto mé podezření potvrdil i obsah blogu Stanislava Janského „Jak jsem vezl blogerky ČSSD“, který je k přečtení zde.

Nepovolovat diskusi je má svobodná volba, nevím proč bych měl pod svými texty trpět „svobodnou diskusi“ placených příznivců ČSSD. Přesto bych nerad veřejnost ochudil o vybrané, z 99% anonymní komentáře, které chodí jako reakce na mé články na můj email. Na slušné a podepsané se snažím odpovídat, ty vulgární ukládám do složky „XY“. Níže Vám nabízím některé z nich k přečtení a zamyšlení. Jsou to texty napsané na vysoké úrovni, duchaplnost z nich přímo čiší. Přesně dle rčení "vrána k vráně sedá", nebo že by "jaký pán, takový pes"?

Těm, kteří chtějí diskutovat slušně a bez vulgarit jsem v rámci svých možností k dispozici na facebooku: http://www.facebook.com/marek.snajdr  , popř. na emailu, který je k nalezení na mých internetových stránkách www.mareksnajdr.eu.

Pěkný den,

Marek Šnajdr

PS: Doufám, že jsem se zveřejněním některých vulgárních výkřiků "mých obdivovatelů", nezpronevěřil kodexu blogera, ale již z jejich obsahu je zřejmé, sám jsem je nepsal...

Texty, které rozčílily příznivce Davida Ratha:

Adresát: David Rath, dočasný gubernátor Středočeského kraje

Mrtví volit nemohou, že pane Rathe?: http://mareksnajdr.blog.idnes.cz/c/119707/Mrtvi-volit-nemohou-ze-pane-Rathe.html

Pozdravy od obdivovatelů Davida Ratha

-----Original Message-----

 

Sent: Tuesday, January 26, 2010 8:19 PM

Subject: Fasisticka svine

Nevazeny exponente Ekonomickeho fasismu, jste stejny zlodej lhar podvodnik a gauner jako 99% exponentu a clenu ODS, jako Krejcir, Mrazek, Berdych, Klaus, Topolanek, Necas, mafian Langer, Julinek. prasopes Cikrt......

Nechte pana Ratha na pokoji, mluvi o vas vsech hovad!ch pravdu. Ta vase puda smrdi zlodejinou na sto honu stejne jako vsechny vase aktivity a aktivity ostatnich modrych prasat, viz. G.Orwel, Farma zvirat.Hamty hamty hamty, at mam cic nez tamty, ze, darabaku lzivej...

 

 

-----Original Message-----

Sent: Wednesday, January 27, 2010 1:54 PM

Subject: Názor

Tak jsem si zase pod fotkou odulého Šnajdra přečíst, jak si dovoluje hodnotit doktora Rátha. Je až odporné, jak si může taková duševní kreatura dovolit takto psát. Zalez už někam a neotravuj nás. Už jsi řekl své mámě co porodila ?

-----Original Message-----

Sent: Tuesday, January 26, 2010 8:50 PM

Subject:

ty usislanej smrade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,

co to zas pises na tom blogu za lzi? ?nejdriv se nauc poradne mluvit a pak neco pis!!!

nepovolis ani diskuze, takze patris leda mezi stary komunisty bolsevicky, stejne jako ta tvoje cela vymrd!na zlocinecka oooo deee eeees !!!

neustale vykrikujes nacisticka hesla, ses jako esesak na hnoji, uz aby te z neho smetli do propadliste dejin :-) jsi modrobolsevickej zm!d, a utikej se zas schovat do pr..le toho svyho loosera topola a zlodeje julinka!!!

rozkradli jste ceskou republiku, vytunelovali jste zdravotnictvi, nadelali jste dluhy, a nemate ani tolik slusnosti to priznat, jste zmr!i, vostuda tohoto naroda!!!

preju brzky chcipnuti !!! a bez se lecit na logopedii-neumis rict ani jednu vetu cesky !!!

-----Original Message-----

Sent: Friday, January 22, 2010 5:05 PM

Subject: Dobytku

Šnajdre, teď jsem si zase přečetl na Novinkách, jak jsi úřadoval v Brně. Moc bych se nedivil, kdyby ti někdo rozšlapal tu tvou odulou držku. Už jsi řekl doma mámě, že porodila zmr!a ?

-----Original Message-----

Sent: Friday, January 15, 2010 8:52 PM

Subject: Názor

Šnajdre, ty neskutečný dobytku. Dnes, kdybych tě měl po ruce, tak bych ti rád rozkopal tu tvoji odulou, odpornou držku. Jsi až neskutečná svi!ě, která škodí lidem.

Dnes jsem byl u lékaře, který mi předepsal o jeden lék méně, než před měsícem, přesto jsem ale v lékárně platil více než dvojnásobek minulé platby. Lékárník mi řekl lapidárně, že byly změněny úhrady. Celá lékárna začala nadávat na ta hova!a z ODS a především na tebe zmetku.

Jseš svi.ě, na kterou by se měla již někde vařit voda, je pouze otázka, kdy už tyto odsácké svi.ě budou vykopány ze všech koutů. Ty zmr!e ještě píšeš článečky, že ta zločinecká partaj ODS musí zvítězit ve volbám. To je až nepochopitelná drzost. Co je zač tvoje máma, když porodila takového zkurven!e.

Fuj dobytku, tvůj odulý, odporný ksicht mne přivádí do nepříčetnosti. Své mámě řekni, že porodila zmr!a.

Nelibuji si v takovýchto odporných sprostých slovech, ale na tebe to sedí a svoji nasranost neumím jinak vyjádřit. kreté!e.

Autor: Marek Šnajdr | čtvrtek 28.1.2010 8:45 | karma článku: 29,71 | přečteno: 2346x
  • Další články autora

Marek Šnajdr

Rath: Já do škol můžu, ostatní ne!

V poslední době se zřetelně ukázalo, že ČSSD raději nechce znát politické preference naší nejmladší generace, a to i přestože jde pouze o volby "nanečisto". Do čela socialistického "hnutí odporu" proti studentským volbám na středních školách se postavil hejtman David Rath po boku s Michalem Haškem. Po pravdě se jim ani moc nedivím. Popularita jejich stranického předsedy Paroubka v této generační skupině je nízká a nic na tom nezmění ani výsledky výzkumů STEMu pro ČSSD, které se nám snaží vsugerovat opak.

27.4.2010 v 9:13 | Karma: 29,89 | Přečteno: 1634x | Politika

Marek Šnajdr

Chameleon Rath

Pan poslanec (zvolený za Prahu) a středočeský hejtman David Rath údajně sepisuje encyklopedii českých pravicových politiků. Je to jistě chvályhodný počin, který bude významným příspěvkem do debaty o české politice. Rozhodl jsem se pana poslance a hejtmana napodobit, přestože vím, že můj počin nedosahuje ani náhodou takových kvalit, jako pana poslance a hejtmana a zavzpomínat na jeho politickou kariéru prostřednictvím textů, které o něm v posledních letech vyšly na českých internetových serverech.

15.4.2010 v 13:40 | Karma: 33,18 | Přečteno: 3165x | Politika

Marek Šnajdr

Jiří Pernes - kozel zahradníkem, nebo trojský kůň?

Nový šéf Ústavu pro studium totalitních režimů, Jiří Pernes, se v minulých dne ujal své funkce. Jeho první kroky – čistka ve vedení Ústavu - potvrzují pochyby, které se objevily již při jeho volbě před několika měsíci. Veřejnost se oprávněně táže, zda nebyl příslovečný kozel učiněn zahradníkem.

8.4.2010 v 9:21 | Karma: 27,09 | Přečteno: 1603x | Politika

Marek Šnajdr

Nechceme Paroubka prezidentem

V letošním roce se uskuteční troje volby – parlamentní, senátní a komunální, které ovlivní budoucnost České republiky na mnoho let dopředu. Na jejich výsledku bude záležet nejen to, kdo bude vládnout České republice následující čtyři roky ze sídla vlády ve Strakově akademii, jak početné budou jednotlivé kluby v Senátu a kdo obsadí městské a obecní úřady, ale i to, kdo se v roce 2013 stane prezidentem České republiky. Tento nesporý fakt bohužel v současné předvolební vřavě úplně zapadá. Z tohoto důvodu jsme se proto rozhodli upozornit na to, že v tomto roce nejde pouze o výsledek trojích voleb v roce 2010, ale i o to, kdo se stane naším prezidentem v roce 2013 a bude vykonávat prezidentskou funkci v dalším funkčním období. Zda to bude osobnost, která důstojně naváže na tradici dvou Václavů – Havla a Klause, s jejichž některými názory jsme mohli v mnoha ohledech v průběhu uplynulých let nesouhlasit, ale kteří přesto velmi důstojně reprezentovali naši zemi, nebo zda se prezidentem stane současný předseda ČSSD Jiří Paroubek, který svůj zájem o funkci prezidenta dal opakovaně najevo.

15.3.2010 v 17:34 | Karma: 31,11 | Přečteno: 2167x | Politika

Marek Šnajdr

Občané jako rukojmí "revolučních" odborů

Tak nám opět hrozí stávka v dopravě. Občané se mají stát rukojmími nespokojených odborářů, koordinujících nepokrytě své předvolební akce se sociální demokracií. Tentokrát se "revolučním" odborům nelíbí zdanění benefitů, kdy má zaměstnavatel odvádět DPH z takzvané ceny obvyklé.

1.3.2010 v 9:31 | Karma: 31,12 | Přečteno: 1682x | Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

V Česku přibývá nakažených malárií, nemoc si lidé vozí z dovolené

27. dubna 2024  7:29

Po útlumu v době covidu-19 opět roste počet Čechů, kteří se v zahraničí nakazili malárií. Loni jich...

Izrael zaslal Hamásu reakci na postoj k ukončení války, hnutí žádalo příměří

27. dubna 2024  7:07

Palestinské hnutí Hamás uvedlo, že v sobotu dostalo od Izraele oficiální odpověď, která se týká...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Vysíláme Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste

27. dubna 2024

Premium Německý učitel se stává docela riskantní profesí. Násilí se stává stále běžnější částí vyučování a...

  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3510x
Působím jako první náměstek ministryně zdravotnictví. Vystudoval jsem Vysokou školu ekonomickou v Praze, obor finance. Jsem členem ODS. Mezi mé koníčky patří lyžování, squash, turistika a historie. V parlamentních volbách kandiduji na 3. místě kandidátky ODS ve Středočeském kraji.
Jsem spoluautorem výzvy "Nechceme Paroubka prezidentem!"